VWGNijhof accountants en belastingadviseurs B.V.

Aangifte inkomstenbelasting 2020
18 Januari 2021

Een nieuw jaar betekent dat we ons ook weer opmaken voor een nieuwe aangiftecampagne.

VIA

Ook voor je aangifte inkomstenbelasting over 2020 maken we graag weer gebruik van de vooraf ingevulde aangifte (de VIA). We vragen daarvoor jouw medewerking. Van de Belastingdienst ontvang je een brief waarmee je ons kunt machtigen om de VIA-gegevens bij de Belastingdienst te downloaden. Stuur die brief aan ons door. Dat mag ook in de vorm van een (goed leesbare) scan of foto (met name de op de brief vermelde QR-code moet goed zichtbaar zijn).

Wat hebben we nodig?

Hoewel de VIA-gegevens in het algemeen erg compleet en accuraat zijn, is het verstandig om ze te controleren. Daarom ontvangen we toch graag alle jaaropgaven en -overzichten. We hebben van de informatie die we nodig hebben een lijstje gemaakt.

Digitaal

Onze dossiers zijn digitaal. Daarom is het meest efficiënt dat je de informatie voor je aangifte digitaal aanlevert. Digitaal aanreiken van de informatie past ook prima in de huidige tijd waarin we fysiek contact helaas moeten mijden.

Maar papier mag ook

Als digitaal aanleveren van de informatie een probleem is of het aanleveren op papier om andere redenen je voorkeur heeft, is dat uiteraard ook prima. Hoewel we op onze kantoren tijdens de lockdown geen bezoek ontvangen, blijft het mogelijk om stukken af te geven.

 

Het bericht Aangifte inkomstenbelasting 2020 verscheen eerst op VWG Nijmegen en Wijchen.


» Ga naar de link
Contactgegevens
VWGNijhof accountants en belastingadviseurs B.V.
Saltshof 10-14
6604 EA Wijchen