13 dec, 11:52
2019
Nieuws

Publicaties gemeente Mook en Middelaar week 50

Hieronder vindt u de Publicaties gemeente Mook en Middelaar week 50 – 2019

Doe mee aan de fotowedstrijd gemeentegids 2019

Ook voor de gemeentegids van 2020 houden wij weer een fotowedstrijd. Deze keer zonder thema. Neem een mooie foto van iets sportiefs, een bijzondere plek, een mooi gebouw, iets wat dynamiek of saamhorigheid uitstraalt: alle creativiteit is welkom! Wij laten ons graag verrassen!

De drie mooiste foto’s komen op de voorkant van de gids en worden beloond met een waardebon van resp. 75, 50 en 25 euro. Een selectie van andere foto’s die zijn ingezonden wordt in de gids opgenomen, met vermelding van de naam van de maker.

De ervaring is dat ook foto’s die gemaakt worden met een mobieltje vaak aan de eisen voldoen en winnaar kunnen worden. Je hoeft dus echt geen professionele camera te hebben om in de prijzen te vallen!

Alle foto’s worden beoordeeld door een deskundige jury onder leiding van burgemeester Willem Gradisen. De winnaars worden in maart 2020 bekendgemaakt en krijgen persoonlijk bericht. Iedereen die mee wil doen aan de wedstrijd, kan tot 15 februari 2020 per mail maximaal twee foto’s sturen naar fotowedstrijd@mookenmiddelaar.nl. Dit moet uiteraard onder vermelding van naam en adresgegevens.

Voorwaarden
De wedstrijd staat alleen open voor inwoners van de gemeente Mook en Middelaar. Per persoon mogen maximaal twee foto’s worden ingezonden en de foto’s moeten natuurlijk in onze gemeente zijn genomen. Ze moeten rechtenvrij digitaal worden aangeleverd in jpg-formaat met een minimale resolutie van 300dpi of een minimale bestandsgrootte van 1,2MB. De gemeente kan de foto’s ook gebruiken voor promotionele doeleinden, zoals de eigen website of folders. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u hier automatisch toestemming voor. Als u personen of kunstwerken fotografeert, moet u vooraf toestemming vragen voor publicatie van de foto’s.

Gewijzigde openingstijden in verband met de feestdagen
  • Op dinsdag 24 december is het gemeentehuis vanaf 14.00 uur gesloten.
  • Op 25 en 26 december is het gemeentehuis i.v.m. Kerstmis gesloten.
  • Op vrijdag 27 december is het gemeentehuis geopend van 9.00 uur tot 10.00 uur, alleen voor aangifte van geboorte en overlijden.
  • Op 31 december is het gemeentehuis vanaf 15.00 uur gesloten.
  • Op 1 januari 2020 is het gemeentehuis gesloten i.v.m. Nieuwjaarsdag.

Ook interessant

Publicaties gemeente Mook en Middelaar week 50

Hieronder vindt u de Publicaties gemeente Mook en Middelaar week 50 - 2019 Ook voor de gemeentegids van 2020 houden wij weer een fotowedstrijd. Deze keer zonder thema. Neem een mooie foto van iets sportiefs, een bijzondere plek, een mooi gebouw, iets wat...

Publicaties gemeente Bergen week 50

Hieronder vindt u de Publicaties gemeente Bergen week 50 - 2019Collectieve aanvullende zorgverzekering Doekie niet in de wc Herinrichting Oranjebuurt tijdens de feestdagen Inzameling oud papier Afferden en Well Leergeld De Stuwwal Openingstijden rondom...

Publicaties gemeente Gennep week 50

Hieronder vindt u de Publicaties gemeente Gennep week 50 - 2019 Wanneer het vriest, kan het voorkomen dat afvalcontainers niet goed geleegd kunnen worden. Op de achterkant van de afvalkalender staan tips om ervoor te zorgen dat het afval niet vast blijft...

Het bericht Publicaties gemeente Mook en Middelaar week 50 verscheen eerst op Maasduinen Centraal.


Lees het hele bericht van Maasduinen Centraal - NimaRTV »