14 sep, 10:49
2015
Algemeen
Redactie

Maatwerk Media vernieuwt de Bezoek-websites

Wellicht heeft u al wat opgemerkt in de vorige berichten, Maatwerk Media vernieuwt de verschillende Bezoek-websites. In de aankomende weken wordt er achter de schermen hard gewerkt aan nog meer mogelijkheden binnen de Bezoek-websites.

De Bezoek-websites zijn ontstaan als dorp-websites en vormen inmiddels een groot netwerk. Om te blijven groeien worden er in de aankomende weken aanpassingen aan de websites doorgevoerd zodat er nog meer mogelijkheden voor en door het dorp ontstaan.

Ons doel is om door middel van nieuwe onderdelen online het dorpsgevoel te stimuleren. Concreet betekend dit voornamelijk dat er nieuwe onderdelen worden toegevoegd om het dorpsgevoel te vergroten zodat u zich nog beter digitaal en lokaal kan profileren met uw organisatie, vereniging of als inwoner van uw dorp.

Zo kunt u zich nu al gratis als gebruiker aanmelden en aansluitend een reactie toevoegen aan de actuele discussie thema’s. Ook kunt u als gebruiker bij berichten en evenementen aangeven dat u deze ‘lees-ik-graag’ of ‘bezoek-ik-graag’. Dit alles zodat u ook online het dorpsgevoel kan beleven! Heeft u vragen, tips of opmerkingen, stuur deze dan naar info@maatwerkmedia.nl.