12 mei, 13:10
2019
Nieuws

Trouwzaal Gennep slecht toegankelijk voor mindervaliden

De toegankelijkheid van de onlangs voor veel geld verbouwde raad/trouwzaal van de gemeente Gennep is zeer bedroevend. De prachtige locatie op de tweede verdieping van het historische stadhuis is bij veel verliefde paartjes de ideale plek om elkaar het ja-woord te geven. 

Mindervaliden
De tweede verdieping is voor mindervaliden bereikbaar door middel van een invalidenlift. Helaas laat deze het met grote regelmaat afweten. Onlangs nog moesten alle opa’s en oma’s met veel kunst en vliegwerk via de gevaarlijke trapjes naar beneden worden begeleid omdat de lift weer eens dienst weigerde, terwijl deze net weer was gerepareerd na drie weken buiten dienst te zijn geweest.

Ruim vier ton
Het stadhuis is eerder dit jaar voor meer dan vier ton verbouwd. Er is een compleet nieuw interieur geplaatst en een modern camerasysteem geïnstalleerd. Helaas is de toegankelijkheid voor de mindervaliden er alleen maar op achteruit gegaan, aldus teleurgestelde bezoekers. 

Trouwzaal Gennep slecht toegankelijk voor mindervaliden

De toegankelijkheid van de onlangs voor veel geld verbouwde raad/trouwzaal van de gemeente Gennep is zeer bedroevend. De prachtige locatie op de tweede verdieping van het historische stadhuis is bij veel verliefde paartjes de ideale plek om elkaar het...

Historisch Siebengewald deel 2

Zondagochtend is onder grote belangstelling deel twee uit de serie van drie gepresenteerd van het boek Historisch Siebengewald.

Jeugdbrandweer Weeze 20 jaar

20 Jahre Jugendfeuerwehr Weeze, für uns ein Grund dieses Jahr mit einem Orientierungslauf der Jugendfeuerwehren und einem Tag der offenen Tür zu begehen.

Download onze App Get it on Google Play

Het bericht Trouwzaal Gennep slecht toegankelijk voor mindervaliden verscheen eerst op Maasduinen Centraal.


Lees het hele bericht van Maasduinen Centraal - NimaRTV »