09 dec, 15:23
2019
Nieuws

Sfeervolle kerstmarkt in Gennep

Evenals voorgaande jaren organiseert SumMmertime een gezellige kerstmarkt op de Markt voor het pas gerestaureerde stadhuis van Gennep. Deze traditionele kerstmarkt vindt plaats op zaterdag 14 en zondag 15 december.

Vanuit talloze sfeervol versierde kraampjes is weer een keur aan kerstartikelen te koop. Het rijke aanbod varieert van prachtige kerststukjes en kaarsen tot sieraden, ‘handmade’ kerstkaarten en van alles daar tussen in. Uiteraard wordt ook aan de inwendige mens gedacht. Er staat een stand waar voor een redelijke prijs hete erwtensoep, warme chocolademelk, dampende glühwein en/of vers gebakken ‘riefkoek’ te verkrijgen is. 4Events zorgt weer voor een levende kerststal.

Beide dagen luisteren Gennepse koren de kerstmarkt muzikaal op. Zaterdagmiddag zijn dat het kinderkoor ‘De Muzieknootjes’ van Jacqueline Fijnaut, Vocal Group Goldies onder leiding van Ernst Lamers en Suuk 7 onder leiding van Leo Ponjee. Elk koor treedt afwisselend twee keer op.
Zondagmiddag verzorgt Cheers onder leiding van Steven Gerrits de eerste muzikale bijdrage. Daarna treden vanaf ongeveer 14.00 uur de koren Con Colore onder leiding van Harm Vullings en het Genneps Vocaal Ensemble onder leiding van Ernst Lamers twee keer op. Tussendoor strooit Brass Gennep ambulant zijn blaasklanken over de Markt.
In tegenstelling tot voorgaande jaren vinden alle kooroptredens deze keer plaats in de Protestantse Kerk. In dit sfeervolle kerkje komt de koorzang veel beter tot zijn recht. Op de kerstmarkt is het gezang ook goed te horen dankzij de geluidsboxen van Double Take.

De kerstmarkt is beide dagen geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Overigens is het zondag tevens koopzondag in Gennep.

Ook interessant

Sfeervolle kerstmarkt in Gennep

Evenals voorgaande jaren organiseert SumMmertime een gezellige kerstmarkt op de Markt voor het pas gerestaureerde stadhuis van Gennep. Deze traditionele kerstmarkt vindt plaats op zaterdag 14 en zondag 15 december.Vanuit talloze sfeervol versierde...

Sterk FAST klimt naar vierde plaats

Met een klinkende 3-1 overwinning op Regio Zwolle Volleybal heeft FAST zich op de vierde plaats in de Eredivisie genesteld. In sporthal Pica Mare speelde het team van trainer Bijsterbosch een puike wedstrijd waarin het zich zo nu en dan een korte adempauze...

Achates-jeugd kampioen eerste klasse

Iedereen was er klaar voor en na een lange zomerstop begon eindelijk het voetbalseizoen weer. Met gespannen koppies kwamen de jongens op 19 augustus bij elkaar om voor het eerst van dit seizoen te trainen. Op de fiets naar het bos, wat onwennig voor de...

Het bericht Sfeervolle kerstmarkt in Gennep verscheen eerst op Maasduinen Centraal.


Lees het hele bericht van Maasduinen Centraal - NimaRTV »