13 apr, 15:10
2018
Nieuws

Overzicht inhaalprogramma amateurvoetbal

Stormvogels verliest na goede start met 3-1 het uitduel tegen Nooit Gedacht. De 0-1 viel al na twee minuten en kwam op naam van Ingo Custers, maar voor rust stelde Nooit Gedacht met twee doelpunten weer orde op zaken.

In de vierde klasse E wist EWC ’46 haar uitwedstrijd tegen SVEB met 1-3 overtuigend te winnen. Doelpunten werden gescoord door Mathijs Theeuwen, Thomas van Ham en Mimoun Akrom. DEV Arcen streed thuis voor de overwinning tegen het niet meer zo heel Kwiek Venlo, maar moest met een 1-1 genoegen nemen. Bas Schreven nam voor de thuisploeg de openingstreffer voor zijn rekening. Het in zwaar weer verkerend Resia moest wederom het hoofd buigen, ditmaal was de gastgever VVV’03 met 2-0 te sterk voor de mannen uit Wellerlooi.

De derby in de vierde klasse G vond plaats in Milsbeek waar de plaatselijke SV het moest opnemen tegen Achates uit Ottersum. Het werd een spannende wedstrijd waarbij Milsbeek uiteindelijk aan het langste eind trok door een goal van Niek Derksen. Een sterker Heijen was niet in staat om de uitstekend keepende Maarten Megens van SDDL te passeren en moest zodoende met één punt genoegen nemen, eindstand 0-0.

Het bericht Overzicht inhaalprogramma amateurvoetbal verscheen eerst op Maasduinen Centraal.

Lees het hele bericht van Maasduinen Centraal - NimaRTV »