25 dec, 15:59
2022
Nieuws

Hoera, het is een... kerstkindje! Robim is geboren op eerste kerstdag

In het Maasziekenhuis Pantein in Land van Cuijk is op eerste kerstdag een heus kerstkindje geboren. Robin, zoon van Patricia en Danny uit Heijen (Limburg) kwam 's middags om kwart over twaalf op deze bijzondere dag ter wereld. Samen met hun verloskundige kwamen Patricia en Danny op eerste kerstdag voor de bevalling naar Maasziekenhuis Pantein.

Ook op andere plekken in onze provincie werden er kerstkindjes geboren. Zo werd op eerste kerstdag in Bravis ziekenhuis in Bergen op Zoom Sara geboren. Sara kwam om drie minuten voor zes ter wereld. In ziekenhuis Bernhove werd in alle vroegte Fay Kanters geboren. Fay werd om 09.54 uur geboren. Op eerste kerstdag werd ook Elias ter wereld. Dat laat Jesper Rijpma weten aan Omroep Brabant. De spruit werd geboren in het Maxima Medisch Centrum.

In het Catharina Ziekenhuis is Eindhoven is zaterdag Benz geboren:

En ook in Maasziekenhuis Pantijn werd Nuuk geboren:

In het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch zijn er tot maandag 15.00 uur elf kinderen geboren. Op de eerste kerstdag werden werden zes meisjes en één jongen geboren. Op tweede kerstdag kwamen in het ziekenhuis vier meisjes ter wereld.

Op tweede kerstdag is Thomas Hoogers geboren. Thomas was er vroeg bij: om 02.42 uur kwam hij ter wereld in het ETZ in Tilburg.


Lees het hele bericht van Omroep Brabant »