16 sep, 10:25
2015
Algemeen
Redactie

De Bezoek-websites creëren het unieke dorpsgevoel online

In de vorige berichten hebben wij u geïnformeerd over de vernieuwingen die Maatwerk Media gaat doorvoeren op de verschillende Bezoek-websites. In deze nieuwsbrief willen we u meer vertellen over de achterliggende gedachte van deze vernieuwingen en hoe dit in de toekomst voor u voordeel op gaat leveren.

Online dorpsgevoel Het doel van Maatwerk Media is om door middel van nieuwe onderdelen online het dorpsgevoel te stimuleren. Het dorpsgevoel is uniek voor elk dorp, maar in elk dorp zijn onderwerpen als: lokaal of klein nieuws, ons-kent-ons en samenhorigheid terug te vinden. Deze onderwerpen zijn vertaald naar nieuwe onderdelen op de websites. Een voorbeeld is de mogelijkheid tot reactie en interactie die recent is toegevoegd aan de Bezoek-websites, deze functie geeft dorpsbewoners de kans om het dorpsgevoel ook online te beleven. En zo zijn er nog meer nieuwe onderdelen die het online dorpsgevoel gaan vergroten!

Campagne ‘word lid van uw dorp’ Zonder dorpsbewoners is er geen dorpsgevoel. Daarom start Maatwerk Media eind september met de campagne: ‘word lid van uw dorp’. Hiermee worden dorpsbewoners naar de bezoek-website van hun dorp getrokken, waar ze lid van de bezoek-websites kunnen worden. Bewoners die lid zijn kunnen meer informatie bekijken, meer functies gebruiken zoals reageren en kunnen aangeven lid te zijn van bijvoorbeeld een vereniging. Hierdoor ontstaat er nog meer bedrijvigheid op de websites waardoor uw pagina en uw berichten indirect nog vaker worden bekeken. De ‘word lid van uw dorp’ campagne zal regelmatig en op verschillende kanalen te zien zijn met een sterke en uniforme stijl.

Toekomst In de toekomst wil Maatwerk Media zich blijven richten op het faciliteren van het online dorpsgevoel. Concreet zal er voor u, als bedrijf, vereniging of deelnemer van de bezoek-websites, niet veel veranderen. Bedrijven en verenigingen zijn onderdeel van een dorp (of regio) en dus ook van het dorpsgevoel, ongeacht het soort bedrijf of vereniging. Door nog meer bewoners te trekken naar de bezoek-websites met het dorpsgevoel blijven de bezoek-websites een aantrekkelijke plek om uw bedrijf of vereniging gemakkelijk te promoten bij een groot publiek. Hebt u vragen, opmerkingen of tips naar aanleiding van deze uitleg? Mail ons op info@maatwerkmedia.nl.