14 mei, 14:08
2018
Nieuws

Stormvogels kansloos, ongelukkige nederlaag Vitesse

Met nog twee wedstrijden voor de boeg heeft Stormvogels drie punten voorsprong op de nummer laatst Hapse Boys en zal het nog alle zeilen moeten bijzetten om directe degradatie te voorkomen. Afgelopen zondag op bezoek bij gedeeld koploper Volkel was het een onmogelijke opgave om een resultaat weg te snoepen en werd kansloos met 3-0 verloren.

Bekijk hier de wedstrijdfoto’s >>>>

Een ongelukkige nederlaag voor Vitesse ’08 op bezoek bij Berghem Sport, want het zag er lang naar uit dat Gennep één punt mee naar huis zou nemen. Vitesse kwam na een kwartier niet onverdiend op voorsprong door een doelpunt van Lorenzo Ribbink maar Berghem maakte na slechts vijf minuten met een dwarrelgoal alweer gelijk. Vervolgens duurde het tot diep in blessuretijd alvorens Vitesse het hoofd moest buigen en met lege handen stond, eindstand 2-1.

peace
Download onze App Get it on Google Play

Het bericht Stormvogels kansloos, ongelukkige nederlaag Vitesse verscheen eerst op Maasduinen Centraal.

Lees het hele bericht van Maasduinen Centraal - NimaRTV »