18 nov, 13:36
2018
Nieuws

Ouvreprijs voor Lud uit Gennep

Als je in het Zoetwaterwereldje de naam Lud Wever laat vallen, weet iedereen meteen over wie je het hebt. In zijn imposante carrière wist hij maar liefst tien keer Brabants Kampioen te worden, greep hij twee keer de titel in Gelderland en Limburg en werd hij twee keer Nederlands Kampioen. Zijn grootste zege behaalde hij echter in 1986 toen hij Wereldkampioen werd.

Als er iemand in aanmerking komt voor de Ouvreprijs is het Lud wel. Tijdens het Sportvisgala, dat plaatsvond op zaterdagavond 17 november in Sportcentrum Papendal, reikte Jan van de Bovenkamp hem, namens Sportvisserij Nederland, deze prijs dan ook uit.

Lud Wever ontvangt Ouvreprijs.Als je in het Zoetwaterwereldje de naam Lud Wever laat vallen, weet iedereen meteen over wie je het hebt. In zijn imposante carrière wist hij maar liefst tien keer Brabants Kampioen te worden, greep hij twee keer de titel in Gelderland en Limburg en werd hij twee keer Nederlands Kampioen. Zijn grootste zege behaalde hij echter in 1986 toen hij Wereldkampioen werd. Als er iemand in aanmerking komt voor de Ouvreprijs is het Lud wel. Tijdens het Sportvisgala, dat plaatsvond op zaterdagavond 17 november in Sportcentrum Papendal, reikte Jan van de Bovenkamp hem, namens Sportvisserij Nederland, deze prijs dan ook uit. Gefeliciteerd Lud en we hopen je nog jaren tegen te komen aan de waterkant.

Posted by Gijs Nederlof on Saturday, 17 November 2018
Weys - speciaal
Download onze App Get it on Google Play

Het bericht Ouvreprijs voor Lud uit Gennep verscheen eerst op Maasduinen Centraal.


Lees het hele bericht van Maasduinen Centraal - NimaRTV »